Dag van de ambachten


Zondag 5 februari is het weer zover: het is de 7e dag van de ambachten. Dit evenement wil de ambachtelijke beroepen in België promoten en opwaarderen, omdat ze maar al te vaak zo onbekend blijven. Er zijn creatieve ateliers, demonstraties en proeverijen van alle slag. Er komen meer dan 50 beroepen voor het voetlicht. Ze zijn traditioneel origineel, vergeten, gastronomisch, creatief of ongewoon… maar allemaal even boeiend. De chocolademaker, de houtbewerker, de vioolbouwer, de beeldhouwer, de stilist, de juweelontwerper… ontdek het goud dat ze in hun handen hebben!
De Dag van de Ambachten is een nationaal evenement dat jaar na jaar meer succes kent. Tijdens de vorige editie gingen niet minder dan 76.000 bezoekers op verkenning van 600 ambachtslieden.

Ontwerpster en viltkunstenares Rita Deknopper neemt deel aan de dag van de ambachten. Ze werkt al vele jaren mee aan het uitwerken van de creatieve workshops van KVLV. Word peter of meter van haar door te klikken op 'Vind ik leuk' op haar fiche. Zo verhoog je haar kansen om een communicatiecampagne ter waarde van 3000 euro te winnen! De ambachtswerker die de meeste klikken verzamelt, wordt de grote winnaar van deze wedstrijd!
Ik klikte alvast op 'vind ik leuk', jij toch ook?

Reacties

Populaire posts