Opruimen in mijn atelier

Onze Thomas gaat verhuizen en wel naar mijn atelier! Hij gaat er samen met Axelle een knusse thuis van maken. Het 'huisje' krijgt dus een grondige onderhouds- en opfrisbeurt. Ik ga weten wat te doen tijdens mijn vakantie! Een hoekje van de garage blijft opslagplaats voor gerief dat ik echt niet weg wil (kan) doen.

De oude retro keukenkastjes zijn verwijderd. Er komt een nieuwe Ikea keuken in.

Alles wat er nog instaat moet weg. De grote stukken zoals kastjes of stoelen plaats ik op Kapaza en andere verkoopsites.
Ook handwerkmateriaal dat ik doorheen de jaren verzameld heb zal verkocht worden. Zelfs antiek geborduurd linnen staat online om te verkopen. De mappen van mijn lessen met alle voorbereidingen erin die ga ik uitzuiveren. Moeilijk dat dat is! Ik kan zo weinig wegdoen!

Verschillende stukken die ik zelf in de kringwinkel gekocht heb om op te pimpen moeten nu de deur uit. Een retro wiegje dat reeds een grondige opknapbeurt en een nieuw matrasje kreeg. Maar ook onze allereerste stoelen en tafel die nu opnieuw trendy zijn, kun je kopen.
.

Tijdens mijn verlof zal ik de vorderingen op de voet volgen en af en toe verslag uitbrengen.

Reacties

 1. goh, dat is weer een belangrijke stap in iemands leven. Dat van je zoon en zijn vriendin maar ook in dat van jou. Ik begrijp dat je moeite hebt met dingen weg te doen, zou ik ook bijna niet kunnen. Ik ben benieuwd hoe het atelier een metamorfose zal ondergaan.
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo, ik vroeg me af of de keuken en de spulletjes (glazen potten) nog te koop zijn? groetjes, Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het keukentje was vrij snel verkocht. Het heeft een nieuwe lokatie gekregen.
   Groetjes,
   Christine

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts