Vers van de pers! 

Hier zijn ze dan! Vers van de pers. De nieuwe KVLV-uitgaven. Ik heb er naar uitgekeken. Tijdens de eindredactie ervan was ik in afzondering om me volledig te kunnen concentreren op het werk. Ondertussen zijn we enkele weken verder. Gisteren voormiddag leverde de drukker de boeken en mocht ik als een van de eersten een exemplaar in ontvangst nemen.
We hebben het toch weer klaargespeeld! Bedankt aan alle medewerkers voor de toffe ideeën, de mooie foto's, het kleurrijke materiaal, de overzichtelijke lay-out, de interessante projecten, de duidelijke werkbeschrijvingen, kortom aan iedereen die op haar eigen manier een steentje heeft bijgedragen: van harte bedankt!

Eerder kon je al lezen dat onze KVLV-vormingswerkers al volop bezig zijn met de praktische voorbereiding van de cursussen en workshops. Alle voorbeelden uit de boeken worden in de afdelingen tijdens de curussen en workshops gemaakt.
Wil je zelf aan de slag gaan? Bestel ze bij je plaatselijke KVLV-afdeling, via de KVLV-webwinkel of telefonisch op het KVLV-secretariaat 016/24.39.18.
Prijs per boek € 20, KVLV-leden betalen € 15 (excl. verzendkosten)

Op de boekenpagina vind je de andere uitgaven in de reeks.

Heb je liever professionele begeleiding, neem dan deel aan een van de cursussen/workshops in een van de plaatselijke KVLV-afdelingen.

Reacties

Populaire posts